Emeli Sandi se vratila na scenu singlom "Starlight"

Britanska pevačica Emeli Sandi predstavila je singl "Starlight" – premijera je bila rezervisana za emisiju Eni Mek na Bi-Bi-Sijevom „Radiju 1“.

Pesma će se naći na EP izdanju Kingdom Coming, koje će publika moći da čuje 3. novembra.

Starlight odlično oslikava moju trenutnu situaciju u životu – stvaram muziku koja me veseli i zaljubljujem se u nju. Zaljubljenost je zaista čaroban osećaj, a dala sam sve od sebe da to prenesem na reči i muziku ove pesme“, iskrena je Emeli o novom singlu.

Novo izdanje dolazi nakon debitantskog studijskog albuma Our Vision Of Events odnosno najprodavanijeg albuma 2012. godine u Velikoj Britaniji, i drugog, Long Live The Angels, koji je takođe poneo istu titulu 2016. godine.

Emeli Sandi je do sada osvojila četiri nagrade Brit, dve „Ajvor Novelo“, jednu BET i mnoge druge.

Pesma Starlight je u Srbiji dostupno preko servisa Dizer i Gugl plej.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво