Džesi Džej podstiče na razmišljanje

Posle tri godine pauze, Džesi Džej vraća se poput cunamija na muzičku scenu. Posle prvog „udara“, pesme "Real Deal", album "R.O.S.E." najavljuje i izazovnim spotom za numeru "Think About That".

Realizations, Obsessions, Sex, and Empowerment, skraćeno "R.O.S.E." četvrti je studijski album britanske pevačice. 

Džesi Džej otkriva da je izdanje nazvala po majci: „Moja mama se zove Rouz, dala mi je život. Ruža je najlepša kada pupi, a i ja sam se izdigla iznad (rose above) bola. Dajemo ruže ili jednu ružu kao poklon zbog toliko različitih osećanja. Ovo je moj poklon vama“, objasnila je 29-godišnja umetnica.

Džesi Džej je tokom avgusta počela da priprema teren za dolazak albuma. Predstavila je pesmu Real Deal, a sada akciju nastavlja škakljivim spotom za pesmu Think About That.

Singl Think About That je u Srbiji dostupan preko servisa Dizer i Gugl plej, dok bi album "R.O.S.E." trebalo da se nađe u prodavnicama 2018. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво