Lejdi Gaga odložila evropski deo turneje zbog zdravstvenih problema

Američka pevačica Lejdi Gaga odložila je evropski deo turneje za sledeću godinu zbog zdravstvenih problema, saopštili su organizatori.

Šestonedeljni deo svetske turneje Lejdi Gage trebalo je da počne u Barseloni 21. septembra i da se završi 28. oktobra u Nemačkoj, a predviđeni su bili i nastupi u Švajcarskoj, Italiji, Belgiji, Holandiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Danskoj i Švedskoj.

„Lejdi Gaga trpi jake fizičke bolove koji utiču na njenu sposobnost da nastupa. O njoj će i dalje brinuti medicinski stručnjaci koji su preporučili odlaganje“, naveo je organizator turneje „Lajv nejšon“ (Live Nation).

U saopštenju se navodi da 31-godišnja pevačica „planira da provede narednih sedam nedelja“ sa svojim doktorima u cilju otklanjanja bola koji i dalje utiče na njen svakodnevni život.

Lejdi Gaga, poznata po hitovima Bad Romance i Poker Face, prošle nedelje je otkazala nastup u Brazilu pošto je smeštena u bolnicu zbog jakih bolova, a prethodno je otkazala i koncert u Montrealu.

Ona je danas na Instagramu navela da je iskrena povodom svoje „borbe s fizičkim i mentalnim zdravljem“ i da godinama traga za uzrokom problema.

Za sada nisu saopšteni novi termini evropskog dela turneja, a „Lajv nejšon“ navodi da će drugi deo severnoameričkog dela turneje biti nastavljen u novembru, kako je i planirano.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи