Bora Đorđević za RTS: Na turneji po Americi samo najveći hitovi „Riblje čorbe“

Bora Đorđević i „Riblja čorba“ su veoma uspešno počeli turneju u Severnoj Americi. Posle Njujorka, oduševljeno ih je pozdravila publika u prepunoj sali "Joe's Live" u čikaškom naselju Rouzmont. Imaju koncerte i u Torontu, Vašingtonu i Majamiju. Pred koncert u Čikagu, sa frontmenom grupe razgovarao je dopisnik RTS-a Aleksandar Žigić.

Bora Đorđević i „Riblja čorba“ na turneji su po Severnoj Americi. Posle, kako frontmen grupe ističe, fantastične atmosfere na koncertu u Njujorku kojem je prisustvovalo oko 400 ljudi, „Riblja čorba“ bili su spremni za nastup u Čikagu pred daleko brojnijom publikom.

Put ka Čikagu, u koji su se vratili posle dužeg perioda, kako kaže Đorđević, protekao je lepo i uz mnogo lepih sećanja na ranija gostovanja. „Uvek je dobro doći u Čikago, drugi srpski grad po veličini“, našalio se Đorđević.

Osim nastupa u Njujorku, Čikagu i Torontu, legendarni rokeri održaće koncerte i u Vašingtonu i Majamiju.

„Za nas je veliki izazov Vašington, odnosno Arlington, koji je preko reke. Videćemo kako će to da bude. Nastupaćemo i u Majamiju. Posle 'Irme' ostali su samo Srbi, znači ima publike“, priča Bora.

Na turneji po Severnoj Americi izvode najveće hitove. „Kada bismo pevali sve hitove ostali bismo tri dana u Čikagu. Otpevaćemo najveće hitove i nove pesme, pošto ova 'mlada i perspektivna grupa' priprema novi album“, objasnio je Bora.

Prema njegovim rečima, bez obzira na to pred koliko ljudi nastupaju i da li je reč o koncertu u Maloj Sugubini ili Čikagu grupa daje sve od sebe.

Iako je spremio specijalne cipele za Čikago, Đorđević nije mogao da ih nosi tokom koncerta jer ga mnogo žuljaju, ali kao „adekvatnu zamenu“ publici je ponudio pesmu Al Kapone.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво