Bjork se vraća na muzičku scenu „Utopijom“

Bez mnogo pompe, Bjork najavljuje singl "The Gate". To će biti prvi singl sa albuma "Utopia" koji bi, ako sve bude u redu, trebalo da stigne u novembru.

Бјорк се враћа на музичку сцену „Утопијом“ Бјорк се враћа на музичку сцену „Утопијом“

Deveto studijsko izdanje kantautorka sa Islanda opisuje kao „Tinder album“.

Prema rečima pevačice, tema njenog prethodnog albuma Vulnicura bio je izlazak iz duge veze, nešto poput razvoda. Međutim, nove pesme su o ponovnom otkrivanju velike ljubavi, ali u duhovnom smislu.

„U pitanju je potraga (za utopijom) i o zaljubljenosti. Kada provodite vreme sa osobom koja vam prija u svakom smislu, to je očigledno utopija. To je stvarno, kada san postane stvarnost“, istakla je Bjork.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи