Menson predstavio prvi singl sa novog albuma

Američki pevač Merilin Menson potvrdio je izlazak novog albuma 6. oktobra singlom "We Know Where You Fucking Live".

Singl koji su zajedničkim snagama napisali Merilin i Tajler Bejts, naći će se na novom albumu Heaven Upside Down koji će publika moći da čuje 6. oktobra.

Album je inspirisan debitantskim izdanjem Portrait Of An American Family iz 1994. godine, a kao i na novom singlu, za produkciju albuma je zadužen Mensonov dugogodišnji saradnik, Tajler Bejts.

Kako je i sam Merilin naglasio, inspiraciju za novi album je nalazio u svojim starijim izdanjima, ali i u pesmi Love On The Brain R'n'B princeze Rijane.
 
Najavni singl je prvi od ukupno 10 koliko će se naći na albumu, a premijerno je emitovan na radiju „Bits 1“, u emisiji koju vodi čuveni Zejn Lou.

Izdanje We Know Where You Fucking Live je u Srbiji dostupno preko servisa Dizer i Gugl plej.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи