"Cloud Riders" najavljuje novi album Tori Ejmos

Posle tri godine pauze, singlom "Cloud Riders" američka kantautorka Tori Amos najavljuje izdanje "Native Invader", to jest svoj 15. studijski album.

"Cloud Riders" најављује нови албум Тори Ејмос "Cloud Riders" најављује нови албум Тори Ејмос

Pesma Cloud Riders oslikava problematičnu ljubav koja je poput neuobičajne i nepredvidljive oluje, kao i Torinu odlučnost da „prebrodi nevreme i postane jača nakon svega“, navodi Juniverzal mjuzik.

„Nadam se da će ljudi, u pesmama, pronaći snagu koja bi im dala dodatnu energiju da izdrže dok ne prestanu ove oluje koje nas konstantno pogađaju“, naglašava pevačica.

Svojim prepoznatljivim stilom Tori Ejmos nastavljaja da pomera granice dok njene pesme obuhvataju širok spektar tema - uključujući feminizam, politiku, seksualnost i religiju. Porukama osnaženja i nežnosti, kao i jedinstvenim zvukom koji je razlikuje od drugih izvođača, obraća se publici širom sveta.

Pre nego što je uspela da se ostvari kao solo izvođač, tokom devedestih godina prošlog veka, Tori je bila vodeći vokal pop grupe "Y Kant Tori Read". Do sada je osam puta nominovana u izboru za nagradu Gremy, a dobitnica je priznanja Eho u domenu klasične muzike.

Na novom albumu, američka kantautorka je intimnija i zalazi dublje u otkrivanju svojih ličnih iskustava. Inspiraciju je pronašla u prirodi oko sebe, dok je maštovitim alegorijama i metaforama dočarala i prepričala svakodnevne situacije u kojima se nalazila.

Petnaesti studijski album pod nazivom Native Invader poznatog mecosoprana izlazi 8. septembra, a najavljena je i svetska turneja tokom koje će predstavljati pesme sa albuma.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара