Šabački letnji festival od 28. do 30. jula na tvrđavi

Šabački letnji festival će početi u petak, 28. jula i trajaće dva dana a posetioci će na Tvrđavi moći da čuju neke od najznačajnijih imena domaće, regionalne i svetske muzičke scene, najavili su organizatori.

Izvođači koji će obeležiti ovogodišnji festival su - „Goblini“, Darko Rundek, „Urban i četvorka“, „Mostar sevdah rejunion“, „I-plej“, „Babe“, „Bjesovi“, „Psihomodo pop“, „Kal“, „Random“, „Stereo Banana“, „Larska“ i „Viva vops“.

Na di-džej sceni će nastupiti - Magdalena, Fankerman, Lehar, Markus uz mnogobrojna domaća i regionalna tehno/haus imena kao što su di-džejevi Igor D, Nikola Vemić, Dejan Milićević, Sale, Goran Starčević, Ivan Janjić, Laura 2000, Soul Mark, Sabdženetiks i After afer.

Kako navode organizatori, ovogodišnji festival će biti otvoren koncertom Dečje filharmonije na čelu sa dirigentom Ljubišom Jovanovićem i solistom Jovanom Kulundžijom, koji će pored klasičnog repertoara izvoditi numere i iz filmskih klasika.

Prvog dana festivala, prisutni će bez zdravstvene knjižice moći besplatno i poverljivo da se testiraju na HIV od 18.00 do 23.00.

Tokom trajanja festivala biće održane i brojne debate o, kako se navodi, gorućim društvenim temama.

Cena ulaznica za prvi i drugi dan je 700 dinara (800 na dan festivala), dok je za treći dan 450, odnosno 600 na dan festivala.

Komplet ulaznica iznosi 1.400 dinara, odnosno 1.600 na dan festivala.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni na ulazu na festival od 18 časova do jedan ujutru, na blagajnama „Gigstiksa“, „DD Tiketsa“, „prodavnicama Vin vin“ i u kafićima: „Mali metropol“, „Le žardin“ i „Siti kafe park“.

Organizator festivala je „Mikser“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво