Lana del Rej izdala novi album – "Lust For Life"

Izdanje koje obožavaoci Lane del Rej nestrpljivo čekaju od februara kada su imali prilike da čuju prvi singl "Love", konačno je tu!

Elizabet Vulridž Grant, poznatija kao Lana del Rej, do sada je izdala četiri albuma. Poslednji Honeymoon je izašao pre dve godine i naišao je na pozitivne kritike, kako profesionalnih kritičara, tako i obožavalaca.

Pesme High By The Beach i Music To Watch Boys To su se neprestano vrtele na radio-stanicama širom sveta.
 
Sada je tu novo studijsko izdanje američke pevačice – Lust For Life.

Na albumu se susreću i mešaju različiti muzički stilovi, ali motivi koji karakterišu Lanu del Rej, poput melanholije, usporenog tempa i „flertovanja“ sa hip-hopom, prisutni su i na novom izdanju.

Album sadrži 16 pesama, a neki od izvođača sa kojima je sarađivala na albumu su Vikend, Asap Roki, Plejboj Karti, ali i Stivi Niks.

Iako je album pun odličnih pesama, numere koje se na prvo slušanje izdvajaju su Lust For Life koja je nastala u saradnji sa hitmejkerom Vikendom, Summer Bummer na kojoj gostuju Asap Roki i Plejboj Karti, kao i singl Love koji je najavio album, a za koji je snimljen i prateći video-klip.

Lana je putem društvenih mreža najavila da će krajem jula održati koncert u čuvenoj „Akademiji Brikston“, u Londonu, kako bi promovisala novo izdanje Lust For Love.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи