Fetboj Slim zvezda druge večeri „Si densa“, u Budvu stigao i duh Ibice!

Nakon visoko podignute lestvice sa festivalskog otvaranja, sinoć je „Si dens“ potpuno proključao uz preko 23.000 posetilaca koji su do jutra plesali na Jazu!

Фетбој Слим звезда друге вечери „Си денса“, у Будву стигао и дух Ибице! Фетбој Слим звезда друге вечери „Си денса“, у Будву стигао и дух Ибице!

U jednom trenutku, „Si dens“ je i doslovno bio jedina svetla tačka na većem delu primorja, jer je došlo do masovnog nestanka struje, koje se na festivalu nije ni primetilo zbog aktivnih agregata.

Krajnje očekivano titulu glavne zvezde druge festivalske noći sa neverovatnom lakoćom odneo je Fetboj Slim, a u takvoj festivalskoj atmosferi svoja najbolja izdanja pružili su i „Spejs dimenžn kontroler“ (Space Dimension Controller), „Niplpipl“ (Nipplepeople), Denis Horvat, Aleksandra Duende i brojni drugi!

A nakon što je „Bergin“ (Berghain) prve noći poslao svoje pulene na binu „Nou slip“, još jedan iz grupe najvažnijih svetskih klubova sinoć je stigao na glavnu binu festivala „Si dens“.

Legendarna klupska institucija „Spejs Ibica“ (Space Ibiza), sinoć je predstavila duh svetske prestonice noćnog života i muzičkog turizma u svom balkanskom pandanu Budvi, a čast da Ibicu na Jazu predstavi imao je popularni tandem „Majnd agenst“ (Mind Against), ali i Spejs rezident i španski di-džej Skvajer.

Jedan od najvećih producenata i di-džejeva svih vremena Fetboj Slim, na glavnoj bini je ujedno obeležio 15. godišnjicu od istorijskog nastupa iz 2003. pred više od 250.000 ljudi na plaži u svom rodnom Brajtonu.

Norman Kuk, kako mu je pravo ime, poznat je kao inovator što je sinoć pokazao i uživo, pomerajući ulogu di-džeja u neku novu budućnost, gde su video, svetlo i muzički miks savršeno sinhronizovani u audio-vizuelnu senzaciju za sva čula, ali i generacije.

Pored savremenog plesnog zvuka, iskusni Fetboj Slim, u svoj vrtoglavi miks ubacivao je muzičke fraze grupa kao što su „Kvin“ (Queen) ili „Ramonsi“ (The Ramones), koje bi istovremeno gledali na velikom ekranu iza njega.

Kada mu se na pozornici u remiksu „pridružio“ i veliki Prins, atmosfera na Jazu dovela je „Si dens“ do tačke ključanja. Pred kraj nastupa, Fetboj Slim je skinuo košulju ispod koje je ostao u belom dresu reprezentacije humanitaraca iz Fondacije „Egzit“ na kojoj je pisalo njegovo ime pod brojem 63, čime je svetska megazvezda još jednom potvrdila ono što svi znaju još od prve noći, da je u Crnu Goru i zvanično stiglo „Egzitovo“ Leto ljubavi.

Na glavnoj bini nizali su se njegovi veliki hitovi Right Here, Right Now, The Rockafeller Skank, Praise You, te brojni drugi od kojih je Eat, Sleep, Rave, Repeat već postala parola za sve njegove spektakularne nastupe poput sinoćnjeg.

Istovremeno, hiljade obožavalaca ispunilo je do kraja i sve druge bine festivala „Si dens“, pa su žurku na bini „Nou slip“ predvodili irski di-džej i producent „Spejs dimenžn kontroler“, te sve popularniji Danac hrvatskog porekla Denis Horvat.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи