Stiže letnji hit Bibi Rekse i Luija Tomlinsona

Američka pop pevačica Bibi Reksa i član nekadašnje britanske grupe "One Direction" Lui Tomlinson snimili su duet koji nosi naziv "Back To You", ali će obožavaoci morati još malo da se strpe, s obzirom na to da numera tek treba da bude objavljena.

Vest o novoj saradnji Bibi je objavila na svom Instagramu, dok je Lui na zajedničkoj fotografiji označio i producenta Nikolasa Gejla, poznatijeg kao Didžital farm enimals, zbog čega se pretpostavlja da je i on umešao prste u taj potencijalni hit.

Bibi Reksa je još u martu u jednom intervjuu najavila zanimljivu saradnju.

„Upravo sam završila jednu pesmu sa nekim ko je veoma poznat“, izjavila je tom prilikom.

„Pesma je pravi hit. Upravo smo je završili i izaći će za mesec dana ili malo više“, dodala je tada pevačica.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи