Frenki i "Who See" i Sara Jo predstavljaju singlove rađene na „Tuborg open bitu“

Najaktivniji i najaktuelniji reperi u regionu Frenki i dvojac "Who See" prvi put sarađuju i predstavljaju zajednički singl „Daj ga na gas“, dok mlada pop zvezda u usponu Sara Jo predstavlja osvežavajuću pop numeru „Samo ti“. Spotovi za obe numere dostupni su na „Jutjubovom“ kanalu „Tuborg open“.

Френки и "Who See" и Сара Јо представљају синглове рађене на „Туборг oпен биту“ Френки и "Who See" и Сара Јо представљају синглове рађене на „Туборг oпен биту“

Singlovi Daj ga na gas i Samo ti rađeni su na „Tuborg bitu“ koji je napravio svetski poznati trojac „Mejdžor Lazer“ (među imenima sa kojima je sarađivao su Diplo, Džilioner i Volši Fajer). Produkciju i aranžman singlova potpisuje Đorđe Miljenović poznat i kao Vikluh Skaj.

Daj ga na gas je energetska bomba u modernom trep stilu, gde se prepliću agresivni vokali i zarazna melodija, dok je Samo ti buduća letnja pop himna o zaljubljivanju i početku nove ljubavne priče, o momentu pre poljupca i zalasku Sunca.

Frenki je prošle godine u septembru zajedno sa dugogodišnjim saradnicima Kontrom i Indigom objavio veoma uspešan album Putanja koji je sniman u berlinskom studiju „Red bul“, a ove godine je već najavljen i novi album koji predstavlja svojevrsni nastavak Putanje.

Bokeški dvojac "Who See" ovog meseca je objavio spot za singl Naselje koji će se naći na njihovom četvrtom studijskom albumu, a čija je objava najavljena ovog leta.

Sara Jo je mlada srpska pop zvezda koja se u prethodnih nekoliko godina proslavila u muzičkim šou-takmičenjima. Tokom svoje aktivne muzičke karijere objavila je hit singlove Ko je ovde ko, Zauvek, Mahovina i druge. Pre samo tri nedelje Sara Jo je predstavila i singl Nemam vremena za to koji osvaja domaće top-liste i radijski etar.

Za tačno nedelju dana reper, pevač i eklektični producent i aranžer Đorđe Miljenović predstaviće i svoj singl za projekat „Tuborg open“ pod nazivom Imam tvoju ljubav.

Predstojeći Viklerov singl, kao i danas objavljeni zajednički singl Frenkija i grupe "Who See" i novi singl Sare Jo sinoć su prvi put predstavljeni na zajedničkom beogradskom koncertu kojim je posle nekoliko meseci priprema konačno lansiran projekat „Tuborg open“.

Ovog leta, „Tuborg“ i „Juniverzal mjuzik Serbija“ donose uzbudljivu muzičku kampanju pod imenom „Tuborg open“.

Kampanja „Tuborg open“ je globalna saradnja sa svetski poznatom grupom „Mejdžor Lazer“ i jedinstvenim „Tuborg bitom“ koji su oni kreirali.

Brojni izvođači širom sveta dobili su jedinstvenu priliku da, svako u svom stilu i muzičkom pravcu, iskoristi „Tuborg bit“ i pretvori ga u nove lokalne, a možda i svetske hitove. „Tuborg open“ je putovanje u svet koji se krije iza jednog bita.

U ulozi producenta i ambasadora projekta se nalazi Vikluh Skaj koji je, zajedno sa izabranim izvođačima - Sara Jo, Frenki i "Who See", stvorio regionalni hit u tri različita muzička žanra - hip-hop, pop i rok, koristeći jedinstveni „Tuborg bit“.

Širom Zapadnog Balkana (Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina), projekat „Tuborg open“ se realizuje u saradnji sa kompanijom „Juniverzal mjuzik group end brends“, ćerkom „Juniverzal mjuzik grup“, roditeljskom kompanijom izdavačke kuće „Juniverzal mjuzik Serbija“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи