„Mini-gitarijada“ 25. juna u Smederevu

U nedelju, 25. juna, održaće se „Mini-gitarijada“ u citadeli despota Đurđa Brankovića u Smederevu, gde će se mladi rok bendovi predstaviti svojim autorskim ostvarenjima.

Poklonici roka pratiće nastupe bendova „Kant a robot“ iz Kovina, „Komandos“ iz Smederevske Palanke, „Plutonija“ iz Beograda, „Sirijus“ iz Subotice i „Planet Karavan“ iz Smedereva.

Svaki od bendova izvešće po dve autorske kompozicije, a u žiriju će biti bubnjar bendova „Kaktus Džek“ i „Karizma“ i rok novinar Dragan Živković, gitarista grupe „Alogija“ Miroslav Branković i basista i pevač benda „Patrijas“ Saša Đorđević.

U programu će učestovovati i pobednici na ovogodišnjoj zaječarskoj „Gitarijadu“.

U revijalnom delu programa nastupiće Dejan Cukić i „Spori ritam bend“, kao i pobednici prošlogodišnje „Gitarijade“ u Zaječaru „Hadži prodane duše“.

Program se realizuje u saradnji sa zaječarskom „Gitarijadom“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи