Celodnevna žurka za kraj festivala „Si star“ u Umagu

Velikom celodnenom žurkom, koja je počela tačno u podne na plaži velike lagune turističkog kompleksa „Stela Maris“ na kojoj nastupa svetski producent i di-džej Mahmut Orhan, danas se spušta zavesa prvog festivala „Si star“ u Umagu.

Najmlađi u nizu od četiri festivala (Egzit festival u Novom Sadu, „Revolušn“ u Temišvaru, „Si dens“ u Budvi i „Si star“ u Umagu koji se održavaju u regionu pod okriljem festivala „Egzit“, ne samo da je opravdao svoje postojanje već je daleko prevazišao očekivanja.

Tokom tri festivalske noći Umag, ali i celu Istru, protresao je širom Evrope i sveta čuveni „Egzit virus“ koji godinama unazad svakog jula drma Petrovaradinsku tvrđavu, a čiji su simptomi neverovatno jaka pozitivna energija, mnogo ljubavi i prijateljstva i beskrajno uživanje u nastupima vrhunskih planetarnih muzičkih zvezda.

Poslednju festivalsku noć „Si stara“, pred više od 20.000 obožavalaca, obeležili su nastupi žive ikone savremene muzike Fetboj Slima, čiji početak koncerta je obeležen velikim vatrometom, većim i od onog sa ceremonije otvaranja, i berlinskog tehno heroja Paula Kalkbrenera.

Prvi je, uz čuvene hitove Rockafeller Skank, Right Here, Right Now, Push the Tempo i brojne druge u specijalnim aranžmanima i miksu, Petrovaradinsku atmosferu sa obale Dunava spustio na severnu obalu Jadranskog mora, dok je drugi ekskluzivno predstavio svoj set Back to the Future sa kojim oživljava duh rejv scene iz ranih devedesetih godina prošlog veka.

Još jednu noć za prepričavanje sa premijernog „Egzitovog“ festivala u Hrvatskoj upotpunili su Artan Lili, Sašja, Džonatan, „Pips, čips i videoklips“, „Elemental“ i „Brkovi“, „Pendulum“, di-džej Spiler, Petar Dundov i drugi.

Po zatvaranju festivala „Si star“ u Umagu, „Egzitov“ karavan se seli u Temišvar gde će od 1. do 3. juna biti održan treći po redu festival „Revolušn“, a onda sledi „Egzit“ od 5. do 9. jula, da bi „Egzitovo leto ljubavi“ bilo okončano na plaži Jaz u Budvi gde će od 13. do 15. jula biti održan četvrti „Si dens“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво