„Tejk det“ otkazao koncert u Liverpulu zbog napada u Mančesteru

Britanska pop grupa „Tejk det“ otkazala je večerašnji koncert u Liverpulu u znak poštovanja prema žrtvama napada u Mančesteru.

„U znak poštovanja prema ljudima i njihovim porodicama koji su pogođeni užasnim incidentom sinoć u Areni u Mančesteru, odlučili smo da odložimo večerašnji šou u Liverpulu. Naše misli i molitve su sa svima vama“, naveo je sastav u saopštenju.

Grupa koja je osnovana u Mančesteru poznata je po hitovima Back for Good, Patience, Never Forget, Pray i Shine. Grupa je sinoć nastupila u Eko-areni u Liverpulu, a za večerašnji koncert karte su bile rasprodate.

„Tejk det“ (Take That) ima zakazane koncerte u Areni u Mančesteru, gde se dogodio sinoćnji napad, od četvrtka, 25. maja, do 27. maja. Njihov predstavnik je rekao da još nema zvanične izjave o tome da li će ti nastupi biti održani.

U sinoćnjem napadu u Mančesteru posle koncerta američke pevačice Arijane Grande poginulo je dvadeset dvoje ljudi, a 59 je povređeno, među kojima mnogo tinejdžera.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво