"That's Your Lot" prvi album za indi rok bend „Blejnavon“

Nova britanska indi rok senzacija „Blejnavon“ ove godine je objavila svoj album prvenac "That's Your Lot" koji je zabeležio sjajne ocene među kritičarima, ali je našao i svoju publiku, budući da je bend na ovoj turneji rasprodao sve koncerte.

Album je najavljivan mnoštvom singlova, od kojih su se najviše istakli Let's Pray, Orthodox Man i Lonely Side kojima su našli svoj put do šire publike.

Njihova muzika predstavlja kombinaciju modernog alternativnog roka, post-panka kakav su osamdesetih godina prošlog veka gajili "The Cure" i zdrave doze pop elemenata u rangu sastava "Kings Of Leon".

Poznati voditelj i di-džej sa radija Bi-Bi-Si 1, Mistadžem (MistaJam), njihov album je već proglasio jednim od najboljih izdanja trenutno i pritom izjavio da bend ispunjava sve uslove za uspeh na svetskoj rok sceni.

Bend, osim evropske i američke turneje, nastupiće i kao specijalni gost benda „Alt-Džej“ na njihovom koncertu u „O2 Areni“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво