Zbog lošeg vremena odložen program drugog dana festivala „Supernatural“

Program drugog dana festivala „Supernatural“ pomera se na novi termin koji će nakanadno biti saopšten. Sve prodate karte za drugi dan festivala biće važeće nakon što organizatori saopšte novi datum održavanja drugog festivalskog dana.

Organizatori najvećeg ekološkog događaja ovakve vrste u našoj zemlji, festivala „Supernatural“, saopštili su rano jutros da se zbog kiše i loših vremenskih uslova drugi festivalski dan pomera, a da će naknadno saopštiti novi datum održavanja festivala.

Organizatori naglašavaju da će svima koji su unapred kupili karte za festival one važiti i za novi datum održavanja.

„Supernatural“ koji se održava na Adi Huji jedanaestu godinu zaredom slavi Dan planete Zemlje ukazujući na važnosti očuvanja zdrave životne sredine. Cilj ovogodišnjeg festivala je nastavak pošumljavanja i revitalizacija oblasti oko Ade Huje.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво