Drejk, Rik Ros i „Dipeš mod“ dominiraju na top-listama

Reper Drejk je albumom "More Life" zauzeo prvo mesto top-liste „Bilbord 200“, dok se hip-hop izvođač Rik Ros sa albumom "Rather You Than Me" našao na trećem, a sastav „Dipeš mod“ sa albumom "Spirit" na petom mestu te liste.

Дрејк, Рик Рос и „Дипеш мод“ доминирају на топ-листама Дрејк, Рик Рос и „Дипеш мод“ доминирају на топ-листама

Studijsko izdanje albuma More Life, objavljeno 18. marta, sakupilo je 505.000 strimova u prvoj nedelji objavljivanja, prenosi agencija Nilsen mjuzik.

To je najveći uspeh nekog albuma tokom prve nedelje od, takođe, Drejkovog izdanja Views – u maju prošle godine je taj album sakupio 1,4 miliona strimova za samo sedam dana.

Drejk je sedmi put zauzeo prvu poziciju te liste i time se izjednačio sa Eminemom i Kanjeom Vestom. Ispred njih je samo reper Džej-Zi, koji se na prvom mestu našao 13 puta.

Ed Širan je pao na drugu poziciju, nakon dve nedelje tokom kojih je uspeo da se održi na prvom mestu.

Rik Ros je albumom Rather You Than Me zauzeo treću poziciju sa 106.000 strimova. Sledi zvanična muzika filma Lepotica i zver, koja se našla na četvrtom mestu sa 99.000 strimova.

Sastav „Dipeš mod“ treći put je među prvih 10 pozicija Bilbordove liste „200“. Novi album Spirit zauzima peto mesto sa 64.000 strimova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи