„Tu čelos“ oduševili publiku u punoj Kombank areni

Popularni duo “„Tu čelos“, u pratnji Zagrebačke filharmonije, održao je koncert u punoj Kombank areni u Beogradu.

Luka Šulić i Stjepan Hauser oduševili su publiku dvočasovnim nastupom tokom koga su predstavili novi album Score, sastavljen od numera iz kultnih filmova, ali i prošetali kroz rok hitove kojima su i privukli pažnju svetske javnosti.

„Dobro veče, Beograde. Hvala vam što ste došli u ovolikom broju. To je velika čast i zadovoljstvo za nas. Hvala vam, prijatelji“, pozdravio je Šulić publiku u Areni.

Prvi deo koncerta bio je posvećen novom albumu, a počeli su čuvenom Vangelisovom kompozicijom iz filma Vatrene kočije, nastavivši sa ljubavnom temom iz filma Kum i za posebnom numerom For the Love of Princess iz ostvarenja Hrabro srce.

Nakon Moon River usledila je Love Story, ali je prethodno Hauser upitao publiku da li im se sviđa ta intimna romantična atmosfera koja zrači ljubavlju.

„Prvi deo koncerta je za dame. Za sada mi kosa još uvek stoji na mestu. Još nekoliko pesama dok ne podivljamo. Nemojte zaspati, uživajte“, poručio je Hauser.

Bubnjar Dušan Kranjc pridružio im se u temi iz filma Kišni čovek, a publika je sa oduševljenjem primila Šulićevu i Hauserovu interpretaciju pesme My Heart Will Go On iz filma Titanik, kao i Stjepanovu najdražu kompoziciju sa novog albuma Now We Are Free od Hansa Cimera iz filma Gladijator.

Mombasa i glavna tema iz Igre prestola bile su odličan uvod u rok spektakl koji je usledio i podigao publiku na noge.

Od Smooth Criminal Majkla Džeksona, kojim su osvojili svet, preko hitova benda AC/DC - Thunderstruck, Highway To Hell i Back in Black uz pirotehniku i Hauserovo prepoznatljivo divljanje na sceni obeležili su drugi deo koncerta.

Pred You Shook Me All Night Long, na Šulićev poziv, posetioci su pojurili ka bini, na tribinama svi su bili na nogama i horski pevali kultnu pesmu „Rolingstonsa“ Satisfaction.

Na bis pred već euforičnom publikom čelisti su izveli The Trooper (Ajron Mejden), Wake Me Up (Avići), We Found Love (Rijana), ali iznenađenje koje je odušveilo publiku bila je “Mesečina” (Goran Bregović).

„Hvala vam što ste ostali do kraja. To nam se prvi put desilo“, našalio se Hauser koji je do tada skakao i trčao po sceni, pa čak i svirao ležeći.

„Počeli smo romantično, gospodski i tako ćemo i završiti. Za laku noć, sledeća prekrasna pesma je za vas dame", poručio je Hauser i najavio numeru With or Without You (U2) tokom koje je Arena bila osvetljena mobilnim telefonima.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара