Festival „Supernatural“ 22. i 23. aprila na Adi Huji

„Del Arno bend“, „Beogradski sindikat“, „Šarks, snejks end plejns“, „Kanda, Kodža i Nebojša“ samo su neki od izvođača koji će nastupiti u okviru 11. izdanja festivala „Supernatural“, koji će biti održan 22. i 23. aprila na Adi Huji.

Фестивал „Супернатурал“ 22. и 23. априла на Ади Хуји Фестивал „Супернатурал“ 22. и 23. априла на Ади Хуји

Muzički program festivala obojiće rokenrol, džez, rege, fank, hip-hop, post grandž i elektro pop-pank zvuci, pa će tako prvog dana festivala, 22. aprila, nastupiti „Del Arno bend“, „Beogradski sindikat“, „Šarks, snejks end plejns“, slovenački „Nula radio“.

Drugog dana posetioce će zabavljati „Kanda, Kodža i Nebojša“, Nikola Vranjković, „Iri Ef-Em“, „Lolobrigida“, kao i Leontina i dečiji hor „Čarolija“.

Ove godine prvi put festival traje dva dana, tokom kojih će posetioci moći da uživaju u muzici, zdravoj hrani i brojnim aktivnostima za decu i odrasle.

Osim dobre muzike, za posetioce festivala organizovana su i brojna dešavanja za decu i odrasle, poput Pijace, na kojoj će se predstaviti mala poljoprivredna gazdinstva, proizvođači autentičnih srpskih proizvoda i najbolje iz Srbije: homoljski med, banatski kozji sir, sremski kulen, rakija sa Gledićkih planina i drugi čuveni delikatesi.

Deo Pijace biće i otvorena kuhinja, gde će majstori kuhinje beogradskog restorana „Cveće zla" pripremati gurmanske zalogaje za sve sladokusce.

Velnes radionice kapoeire, joge, masaže, izložba lekovitog i aromatičnog bilja promovisaće harmoniju duha i tela, dok će „Denjub vilidž“ i organizacije Srbija za mlade, koja se bavi omladinskim turizmom, i Dunavski centar za kompentenciju sve zainteresovane upoznati sa biodiverzitetom i ekoturizmom na Dunavu.

Deo festivala biće i radionice za decu, gde će mališani, kroz zabavu i igru, učiti kako se sadi lekovito bilje – lavanda, ruzmarin, majčina dušica, zašto su važne pčele i kako da kroz veselu potragu za blagom otkriju važna znanja za zdraviju i zeleniju planetu.

Karte po ceni od 600 dinara za jedan dan, odnosno 1.000 dinara, već su u prodaji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво