Lajonel Riči zbog operacije kolena odložio turneju

Veteran soul muzike Lajonel Riči odložio je predstojeću turneju sa Marajom Keri kako bi mu se koleno oporavilo posle operacije. Muzičar je sa Marajom ranije najavio 35 koncerata, sa početkom u Baltimoru, Merilend, 15. marta.

Ipak, šezdesetsedmogodišnjak je zbog povrede kolena prošlog meseca morao da se podvrgne operaciji i nije se u potpunosti oporavio.

Zakazana turneja navodno je pomerena za leto 2017. godine. Kerijeva i Riči trebalo je da održe poslednji u nizu koncert 27. maja na Floridi.

Maraja je nedavno otkrila da se raduje putovanju i koncertima sa soul ikonom.

„Počastvovana sam jer je Lajonel legenda, a ovime se bavi mnogo duže nego ja. On je fantastičan. Imaću svoj deo nastupa na svim koncertima, pevaću oko sat vremena. Pevaću omiljene hitove publike, jer sve ovo radimo zbog njih“, kažepevačica.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи