Maraja: Krivim plesače i sebe za novogodišnji fijasko

Pop diva Maraja Keri i dalje pokušava da se pomiri sa svojim propalim novogodišnjim nastupom, kada je na Tajms skveru zbog problema sa zvukom bila primorana da napusti binu. Pevačica kaže da za tu „tehničku nezgodu“ krivi svoje plesače i sebe.

Мараја: Кривим плесаче и себе за новогодишњи фијаско Мараја: Кривим плесаче и себе за новогодишњи фијаско

Tokom Marajinog novogodišnjeg koncerta na Tajms skveru u Njujorku, koji se prenosio uživo, zvučna oprema primorala je pevačicu da napusti binu, uz negodovanje publike. Sada je za Rolingston otkrila da je trebalo da bolje reaguje.

„Ne želim o tome uopšte mnogo da govorim, ali toj situaciji nije bilo pomoći. Stvari su bile izvan moje kontrole, a da nije sve bilo toliko haotično, nešto bih već uspela da izvučem iz tog nastupa. Plesači su takođe morali da prekinu sa igrom i pomognu mi da siđem sa te proklete bine. Žao mi je. Ispao je potpuni fijasko, krivim sve za to, ali i sebe, jer nisam napustila događaj odmah nakon probe“, ističe Kerijeva.

Tehnička oprema je tokom probe počela da pravi probleme sa zvukom. Ipak, divi je rečeno da će stvar biti rešena dok ne počne sa nastupom.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво