Britanka objavljuje album na svoj stoti rođendan!

Pevačica iz Velike Britanije Vera Lin proslaviće stoti rođendan novim albumom sledećeg meseca. Reč je o studijskom izdanju na kojem će se naći njene klasične numere.

Umetnica nadimka Forces Sweetheart (Srculence Snage) objaviće album Vera Lynn 100 koji će sadržati pesme poput We'll Meet Again i Sailing, ali uz pratnju orkestra.

„Osećam se počastvovanom što ljudi i dalje slušaju moje pesme od pre mnogo godina. Time se bude uspomene iz tog doba“, kaže Vera.

Kroz svoje pesme, Linova je postala simbol nade britanskim i savezničkim vojnicima koji su se borili protiv snaga nacističke Nemačke. Dobila je titulu dame 1975. za svoj rad.

U 2009. godini, kada je imala 92 godine, Linova je postala najstariji živi umetnik koji je dospeo do prve pozicije britanske muzičke top-liste sa kompilacijskim izdanjem We'll Meet Again: The Very Best of Vera Lynn.

Time je postala i jedini umetnik čije su numere „osvajale“ muzičke top-liste između četrdesetih godina prošlog veka i početka 21. veka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се