Kineski ansambl „Glas Junana“ nastupa u Nišu

Poznati kineski ansambl „Glas Junana“ će sutra nastupiti u Narodnom pozorištu u Nišu, a koncert je deo turneje po Srbiji, tokom koje su kineski muzičari i igrači imali nastupe u Beogradu i u Novom Sadu.

Organizatori koncerta su autori koncepta „Umetnost davanja“, a sav prihod od ulaznica odlazi na račun Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka, za nastavak izgradnje dečijeg hematoonkološkog odeljenja u Nišu.

Ansambl „Glas Junana“ okuplja pripadnike nacionalnih manjina koje žive u Junanu. Ansambl je dosad održao brojne koncerte širom Kine, ali i u Poljskoj, Bugarskoj, Mađarskoj i Češkoj.

Na repertoaru „Glasa Junana“ nalaze se egzotični plesovi i muzika, ali i poznate muzičke numere iz čitavog sveta.

Nastup kineskih muzičara u Srbiji omogućilo je Ministarstvo kulture i informisanja Srbije i ambasada Kine.

Početak koncerta je zakazan za 20 časova, a cena ulaznice je 500 dinara.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи