Prvi koncert Maje Sar u Srbiji

Regionalno poznata kantautorka Maja Sar u sklopu svoje turneje "Live in Theatre" prvi put će održati koncert u Beogradu 22. februara, u beogradskom Pozorištu na Terazijama.

Nastup u prestonici Srbije uslediće nakon uspešnih i rasprodatih gala koncerata u Banjaluci, Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Zenici.

„Uzbuđenje je veliko, jer će to biti moj prvi koncert u Beogradu i Srbiji. Kao i do sada, moj tim i ja vredno radimo na pripremama i osmišljavanju detalja za ovaj nastup. Nakon uspešne turneje 'Live in Theatre' koju smo imali u pozorištima BiH, Beograd je prvi na listi gradova u regiji gde ćemo se moj desetočlani bend i ja predstaviti, i time započeti regionalnu turneju. Radujem se susretu s publikom, pogotovo u čarobnom ambijentu Pozorišta na Terazijama, koje samo po sebi već ima predznak kultnog mesta“, kaže Maja Sar (Maya Sar).

Publika koja prati domaću pop scenu odlično poznaje dosadašnji rad ove pevačice i kompozitorke koja ih je osvojila još 2010. godine prvim singlom Nespretno.

Maja Sar je inicijator regionalne humanitarne akcije za borbu protiv raka grlića materice „Moj je život moja pesma“ i autor istoimene pesme, koju je otpevala sa Aleksandrom Radović, Ninom Badrić i Karolinom Gočevom.

Evrovizijski hit Korake ti znam Maja Sar je napisala i otpevala 2012. godine, a danas je to jedna od najizvođenijih numera u svim našim muzičkim takmičenjima. Njen prvi samostalni album pod nazivom Krive riječi objavljen je 2013. godine i postigao je izuzetan uspeh u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Ulaznice za koncert Maje Sar u Beogradu su u prodaji na blagajni Pozorišta na Terazijama, „Vin vin" prodavnicama i online na www.ddtickets.rs.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара