Luk Blek predstavio spot za remiks pesme "Demons"

Nakon uspešne kineske turneje, saradnje na Venzinom singlu "Seek & Hide" i nekolicine nastupa u Italiji, Luk Blek je danas predstavio video-spot za "Demons" – remiks Lila Tatya u kojem gostuje Zoja Bi.

Pesma Demons je savremeni pop hit u kome Luk Blek kombinuje zaraznu melodiju, tribalne perkusije, orijentalne uticaje i moćni, emotivni vokal.

Pored kombinacije različitih žanrova (Dancehall, Dembow, Riddim, Tribal) karakteristične za Lila Tatya, na remiksu se čuje i vokal pevačice grupe „Lira Vega“ – Zoje Borovčanin.

Video-spot potpisuje Vasilije Vujović (VASSO), mladi fotograf iz Subotice koji takođe stoji iza spotova za D-Generation i Demons.

Lil Taty je beogradski producent i di-džej naklonjen različitim žanrovima – spaja ritam i bluz i UK dab jednako lako kao i tehno sa repom „stare škole“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво