„Viva voks“ na putu za finale austrijskog takmičenja

Već nakon prvog pojavljivanja u najgledanijem šou-programu za horove i pevačke sastave "Die große Chance der Chöre", „Viva voks“ je osvojio publiku i žiri u Austriji. Nekoliko nedelja kasnije, njihova destinacija je ponovo Beč.

„Вива вокс“ на путу за финале аустријског такмичења „Вива вокс“ на путу за финале аустријског такмичења

Najpopularniji hor iz Srbije će boraviti nekoliko dana u Beču. Polufinale takmičenja je centralni događaj i na programu je 11. novembra, od 20.15, na Prvom programu Javnog servisa Austrije – ORF-a.

Pre toga, članove „Viva voksa“ očekuju tonske probe, promo-snimanja, intervjui i generalna proba, a iz hora javljaju da je sve spremno za novi veliki nastup u živom prenosu.

U svom prvom pojavljivanju pred austrijskom publikom, izveli su sada već kultnu obradu pesme Du hast sastava „Ramštajn“. Iako još ne mogu da otkriju koju će numeru izvoditi u polufinalu, članovi hora poručuju da gledaoci mogu da očekuju provereno dobar zvuk i obradu još jednog legendarnog benda, koja ih neće ostaviti ravnodušnim.

„Nakon vesti da smo prošli u polufinale ovog takmičenja, dobijamo podršku ne samo iz Srbije već i iz mnogih zemalja širom Evrope. Uzbuđeni smo što toliko ljudi prati naš rad, što nam daje dodatnu energiju da ovog petka budemo još bolji. Jedva čekamo da vidite šta smo vam spremili i obećavamo da ćemo preneti reakcije žirija i publike u studiju. Verujemo da će i oni biti iznenađeni“, poručuju članovi „Viva voksa“ pred polazak na put.

Od polufinalnih emisija, osim žirija i publika će moći da glasa za svog favorita u borbi za finale. Velika dijaspora iz Srbije koja živi u Austriji prvi put u ovom šou-programu će imati i svog predstavnika za kojeg može da navija, a način glasanja biće saošten na početku emisije.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво