Obrnuli uloge – Gaga vozi, Korden peva!

Lejdi Gaga je nedavno položila vozački ispit i objavila novi album. Dakle, pravo je vreme za druženje sa Džejmsom Kordenom u segmentu "Carpool Karaoke" popularne emisije "Late Late Show"!

Обрнули улоге – Гага вози, Корден пева! Обрнули улоге – Гага вози, Корден пева!

Džejms Korden je pravi srećković jer je na posao stigao pevajući i zabavljajući se sa jednom od najvećih muzičkih zvezda današnjice.

Lejdi Gaga je uskočila u auto poznatog voditelja i pomogla mu da stigne do posla, usput pevajući brojne hitove, menjajući kultne kostime, pa čak i preuzimajući volan nakratko!

Perfect Illusion, The Edge of Glory, Born This Way, Poker Face... Gagini su hitovi koje je pop zvezda sa Džejmsom maestralno izvela.

Gledaoci su u ovom segmentu Kordenove emisije saznali i da je američka kantautorka položila vožnju pre nekoliko meseci. Cela porodica je ispratila taj događaj, a njen tata je čak i zaplakao od ponosa, otkriva Gaga.

Sve se završilo spektakularnim, dramatičnim izvođenjem balade sa novog albuma Lejdi Gage, koji nosi naziv Joanne.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво