Peti festival grupa koje izvode muziku poznatih bendova

Festival tribjut bendova „Akademije 28“ koji se tradicionalno održava svake godine u trajanju od tri dana pred prvi oktobarski vikend, ove godine obeležiće svoje jubilarno 5. izdanje, besplatnim koncertima najuspešnijih bendova koji su do sada nastupali u Klubu u Nemanjinoj 28.

Пети фестивал група којe изводе музику познатих бендова Пети фестивал група којe изводе музику познатих бендова

Nastao sa ciljem promovisanja kvalitetnih domaćih sastava koji izvode muziku poznatih bendova koje publika iz različitih razloga nema priliku da čuje uživo, FTB će i ove godine nastaviti tradiciju besplatnog ulaza za sve posetioce.

Tom Vejts, Nik Kejv, „Bitlsi“, „Dorsi“, „Zi-Zi top“, „Moloko“, „Džejns adikšn“ i mnogi drugi, prethodnih godina našli su se na listi izvođača dok ćemo u ovogodišnjem programu FTB-a uživo slušati muziku „Elis in čejns“, „Perl džem“, „Fejt nou mor“, „Arktik mankiz“ i „Azre“ – jedinog tribjuta domaćem bendu na Festivalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво