Robi trejlerom najavio novi album

"Heavy Entertainment Show" naziv je novog albuma Robija Vilijamsa, koji će engleski pop pevač objaviti 4. novembra. Nastao je u saradnji sa Edom Širanom i Brendonom Flauersom, pevačem, „Kilersa“.

Album, prvi posle Swing Both Ways iz 2013. godine, sadržaće i duete sa američkim kantautorima Rufusom Vejnrajtom (pesma Hotel Crazy) i Džonom Grantom (pesma I Don't Want to Hurt You).

Naslovna numera – Heavy Entertainment Show – već ima i prateći spot, a njegova verzija od 40 sekundi služi kao trejler koji najavljuje novo Robijevo izdanje.

Numera se može preuzeti sa interneta.

Biće to 11. studijski album popularnog pevača iz Stouka, a 19. izdanje ako se uzmu u obzir sve kompilacije i živi snimci.

„Inspirisala me fraza 'laka zabava' – svi veliki televizijski šou-programi iz doba kad sam bio dete, a gledalo ih je po 30 miliona ljudi, bili su veliki doživljaj zvani 'laka zabava'“, objasnio je Vilijams zašto je tako nazvao novo izdanje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво