Ašer, Ludakris i Lil Džon oduševili publiku

Obožavaoci su u areni „Ti mobajl“ u Las Vegasu, na drugoj večeri muzičkog festivala „Ajhart rejdio“, prisustvovali nastupima brojnih izvođača, uključujući Stinga, Britni Spirs, Arijanu Grande i Pitbula, a najveća zvezda večeri bio je Ašer, koji je nastupio sa Ludakrisom i Lil Džonom.

Tridesetsedmogodišnji muzičar Ašer, koji je nedavno nastupio u Njujorku prilikom festivala "Global Citizen" – čiji je kreativni direktor Kris Martin, frontmen „Koldpleja“ – otpočeo je nastup u Las Vegasu numerom Crash, prvom pesmom sa njegovog novog albuma Hard II Love.

Sledila je numera No Limit, ali su obožavaoci nestrpljivo čekali na Lovers & Friends, kada su se Ašeru na bini pridružili reperi Ludakris i Lil Džon, koji su publiku ostavili u odličnom raspoloženju pred kraj druge večeri tog muzičkog festivala.

Trio je nastup okončao megahitom iz 2004. godine, Yeah.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво