„Bekstrit bojz“ spremaju spektakl za Las Vegas

I to ne jedan nego 18! Putem zvanične veb-stranice članovi „Bekstrit bojza“ najavili su da će originalna postava grupe na seriji koncerata u Las Vegasu izvoditi sve svoje hitove iz devedesetih.

„Бекстрит бојз“ спремају спектакл за Лас Вегас „Бекстрит бојз“ спремају спектакл за Лас Вегас

Jedna od najvećih muzičkih atrakcija devedesetih godina vraća se na scenu! Šou koji će „Bekstrit bojz“ izvoditi u američkom gradu zabave, Las Vegasu, nazvan je, prikladno, Backstreet Boys: Larger Than Life.

Serija koncerata počinje 1. marta 2017. godine u čuvenom ugostiteljskom objektu „Planet Holivud“, a trajaće najmanje do jula iste godine.

„Nazvaćemo šou Larger Than Life", potvrdio je Kevin Ričardson i istakao da se spremaju da na tu temu naprave neviđen spektakl.

„Uzbuđeni smo što ćemo sva prikupljena iskustva sa našim hitovima na turnejama doneti u Vegas, kako bi to postalo nešto što nikada nećete zaboraviti“, dodao je Nik Karter.

U hvalospevima rezidencijalnih nastupa u Las Vegasu Niku i Kevinu pridružio se i Ej-Džej Meklin i onima koji planiraju da dođu na koncerte poručio: „Spremite se!“.

U poznatoj grupi, osim Ričardsona, Kartera i Meklina, su i Haui Dorou i Brajan Litrel.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво