Sasvim drugačiji album grupe "OneRepublic"

Članovi grupe nominovane za Gremija "OneRepublic", najpoznatije po hit numeri "Counting Stars", obećali su obožavaocima potpuno drugačije pesme na svom predstojećem, četvrtom studijskom albumu.

Сасвим другачији албум групе "OneRepublic" Сасвим другачији албум групе "OneRepublic"

Frontmen Rajan Teder otkrio je za Rojters da njihova inspiracija leži upravo u tome što im se muzika ne ponavlja, već se stalno upuštaju u nove i drugačije avanture.

Američki pop-rok sastav, koji se nedavno našao u Londonu na festivalu „Epl mjuzik“ (Apple Music Festival), svoj album Oh My My objaviće 7. oktobra.

„Na albumu je mnogo pesama sa kojima smo ušli na potpuno novu teritoriju. Neke numere podsećaju na francuski tehno, brze su, a imamo i dve balade“, dodaje Teder.

Bend je jedan od 10 hedlajnera, osim Robija Vilijamsa i Britni Spirs, koji borave u Londonu povodom muzičkog festivala koji se završava 30. septembra.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи