Kada imate Rijanine snimke, to je kao da ste opljačkali banku

Borba sa Rijanom oko snimanja pesme "This Is What You Came For" za Kalvina Harisa bila je toliko naporna da se kada je napokon imao snimke, kako kaže, osećao kao da je opljačkao banku.

Rijana je izuzetno zauzeta pevačica. Toliko zaposlena da čak ni jedan od najvećih producenata ne može s lakoćom da dođe do nje kako bi otpevala novi megahit. Kalvin Haris je doslovno morao da pređe pola Amerike kako bi došao do dragocenog snimka.

U radio intervjuu Haris je otkrio šta je sve trebalo da prođe kako bi došao do snimka za pesmu This Is What You Came For.

„Na kraju je snimila svoj deo u Njujorku. Trebalo je u Los Anđelesu, ali nije mogla. Morala je da završi svoj album“, jadao se Kalvin i otkrio da se snimanje razvuklo na nekoliko meseci, a onda se pojavila praznina u njenom rasporedu – od „čak“ nekoliko slobodnih sati!

„Nismo dobili vokale poslednji put, pa ću da odletim u Njujork i pobrinem se da ih dobijem, jer ih žarko želim danas. Ako ne bude danas, proći će još dva meseca, razmišljao sam, pa sam poslao poruku njenom toncu sa pitanjem da li mogu da dođem“, opisao je čuveni producent početak avanture.

Odleteo je u Njujork i, po dogovoru, čekao da mu se Rijanin tonac javi. Budući da ga niko nije pozvao, Haris je uporno slao poruke i na kraju zaspao u četiri ujutru.

„Probudio sam se u osam i čekale su me tri poruke u kojima je pisalo 'Imamo ih. Super je. Daj mi malo vremena da sve pripremim. I dođi po to sutra'“, priča slavni Britanac.

Dva sata pre nego što je trebalo da poleti iz Njujorka, snimci su bili gotovi. Kalvin je stiskajući smeđu torbu sa hard diskom direktno iz studija otišao do heliporta, koji na sreću nije bio daleko, ušao u helikopter i u poslednjem momentu stigao na aerodrom.

„Kada sam ušao u avion, stavio sam torbu naspram sebe, pogledao je i osećao se kao da sam opljačkao banku! To je bilo neverovatno, znati da imaš najvažnije vokale kod sebe, osećaj je bio fantastičan“, završio je svoju priču poznati producent i di-džej.

Svakako se isplatilo jer je pesma This Is What You Came For postala jedan od najvećih letnjih hitova.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво