„Ju grupa“ oduševila Piroćance

Koncert na Omladinskom stadionu u Pirotu trajao je sinoć duže od tri sata, a mladi i stari pevali su zajedno sa članovima „Ju grupe“ dobro poznate pesme „Dunavom šibaju vetrovi“, „Crni leptir“, „Odlazim“, „Čudna šuma“, „Zaboravi“...

„Ју група“ одушевила Пироћанце „Ју група“ одушевила Пироћанце

Članovi poznatog rok sastava koji postoji već 46 godina rekli su novinarima da Pirot, u kojem su nastupili u okviru manifestacije Kulturno leto, pamte po ranijim uspešnim nastupima, ali i pirotskom ćilimu i nekadašnjoj poznatoj fabrici „Prvi maj“.

„Na našem repertoaru je 90 odsto već poznatih kompozicija koje se prenose, da tako kažem, s generacije na generaciju. Trajaće koliko i 'Ju grupa'“, rekao je Žika Jelić, koji je sa bratom Dragim Jelićem u jesen 1970. godine osnovao jedan od najpopularnijih rok sastava bivše Jugoslavije.

Rad grupe dug 46 godina, istakao je Žika, ne bi imao smisla bez dobrih pesama.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво