Gramatik i domaći bendovi uz svetske zvezde na glavnoj bini „Egzita“!

Na glavnoj bini festivala „Egzit“, i ove godine, nastupiće neke od najvećih muzičkih zvezda današnjice kao što su „Prodidži“, Eli Gulding, Dejvid Geta, Viz Kalifa. Prestižnoj listi pridružiće se i planetarno popularni slovenački producent Gramatik, u pratnji gitariste iz Nju Orleansa, Endrua Bloka. Na glavnoj bini i „Disciplina kičme“.

Jedna od najvećih grupa sa ovih prostora „Disciplina kičme“, 9. jula, u okviru Rock@EXIT večeri, nastupiće na glavnoj bini, i to u jednom od udarnih termina, posle afričke rock-world music senzacije "Tinariwen", a pre koncerta engleskih rokera "The Vaccines"!

A rame uz rame sa svetskim zvezdama, nastupaće i drugi domaći bendovi kao što su „Repetitor“, Irie FM i "Killo Killo Banda".

Specijalno zagrevanje za hip-hop noć uz zvanično najboljeg evropskog repera Stormzija i trenutno najvećeg svetskog hip-hop izvođača Viz Kalifu, prirediće naša kultna hip-hop izdavačka kuća "Bassivity", a više od 10 repera na sceni će predvoditi Reksona, Ikac i Struka.

Čast da zajedničkim nastupom u ranim jutarnjim časovima zatvore program glavne bine, imaće naš čuveni hip-hop di-džej Ajron.

Gramatik, Slovenac sa prebivalištem u Njujorku, svetsku je scenu osvojio muzičkom mešavinom hip-hopa, fanka i dabstepa, a njegovi uzbudljivi nastupi izrasli su iz di-džej setova u pravo koncertno iskustvo.

Njegov nastup je zakazan odmah posle velikog koncerta grupe „Prodidži“, a pored dobro poznatih Gramatikovih numera kao što su So Much Love, Just Jammin, Hit That Jive i The Drink is Called Rakija, biće tu i sveže trake sa ovogodišnjeg, sedmog studijskog albuma Epigram.

Ovogodišnji „Egzit“ ide prema svom novom rekordu sa već popunjenih čak 90 odsto kapaciteta na Petrovaradinskoj tvrđavi, a sve vrste ulaznica, za „Egzit“ i „Si dens“, kao i za celu „Egzit avanturu“, uključujući komplete i jednodnevne ulaznice, po aktuelnoj ceni biće dostupne još najkasnije do 1. jula ili čak pre, do isteka zaliha.

Ulaznice za „Egzit“ prodaju se po ceni od 7.490, odnosno 4.990 dinara za „Si dens“, te samo 7.990 dinara za celu „Egzit avanturu“, odnosno oba festivala. Jednodnevne ulaznice za festival u Novom Sadu trenutno koštaju 2.490 za prve tri noći i 2.990 dinara za nedelju. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво