„Brejkersi“: Taš je (večeras) naš!

Grupa „Partibrejkers“ održaće koncert pod sloganom „Taš je naš“ na stadionu „Tašmajdan“, u subotu, 18. juna, a frontmen Zoran Kostić Cane najavio je da će gosti biti Srđan Gojković Gile, Dušan Kojić Koja, Branislav Petrović Banana, grupe „Dža ili Bu“ i „Drakula i šampioni“.

Kostić je na nedavnoj konferenciji objasnio da se nada da će im vreme ići na ruku i da će ambijent biti dobar.

„Nadam se da će biti harmonija, jedinstvo, puno ljubavi i emocija“, dodao je Kostić na nedavnoj konferenciji za novinare.

„Sviraćemo za dušu svih ljudi koji će biti sa nama i onih koji neće iz opravdanih razloga“, rekao je on i dodao da se nada da će biti „pregledno, jako i snošljivo“, rekao je frontmen grupe.

Kostić je naglasio da je „red da muzičko srce grada (Taš) proradi sa njima, mesto njihove mladosti i života“.

Od avgusta 1982. kada je grupa osnovana i prvog singla Hiljadu godina pa sve do danas, „Partibrejkersi“ su ostali jedan od najboljih rokenrol bendova na našim prostorima.

Kreni prema meni, Hoću da znam, Hipnotisana gomila, Mesečeva kći, Prsten, Ono što pokušavam, Put, samo su neki od hitova koje su „Partibrejkers“ svrstali u ikone domaćeg rokenrola, a na Tašu će predstaviti nove pesme sa albuma Sirotinjsko carstvo.

Organizator koncerta je studio „Berar“, za izvršnu produkciju je zadužena kuća "Marsh Creative Production".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво