Arijana Grande ima razlog za slavlje

Mlada Arijana Grande najzad je debitovala na prvom mestu britanske liste najprodavanijih albuma. „Opasna žena“ zauzela je vrh liste albuma u Velikoj Britaniji, što joj sa prethodnim izdanjima nije polazilo za rukom.

Аријана Гранде има разлог за славље Аријана Гранде има разлог за славље

Reč je o trećem studijskom albumu popularne pevačice (fotografija iznad, izvor: meltyfan.it) pod nazivom Dangerous Woman, koji je postigao planetarni uspeh.

Arijanina nova pozicija na britanskim listama učinila je da je na vicešampionskoj poziciji ove nedelje Drejk, čiji je album Views pao sa trona.

Ali je Drejku, ipak, pripalo vladajuće mesto na listi singlova. Numera One Dance u saradnji sa Vizkidom i Kylaom zauzima vrh britanskih top-lista.

Treće mesto rezervisali su Kalvin Haris i Rijana novom saradnjom This Is What You Came For.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се