Tri nagrade „Bilbord“ za zvezde ovogodišnjeg „Egzita“

Na nedavno održanoj, 24. po redu dodeli prestižnih nagrada „Bilbord“ u Las Vegasu, ovogodišnje zvezde festivala „Egzit“ Viz Kalifa i Dejvid Geta osvojili su čak tri nagrade.

Najtraženiji hip-hop izvođač današnjice Viz Kalifa osvojio je najvažniju nagradu za pesmu godine, za hit See You Again iz filma Paklene ulice 7 i to u snažnoj konkurenciji u kojoj su bile numere Hello od Adel i Can't Feel My Face od izvođača The Weeknd.

Ista pesma Kalifi je donela i nagradu za najbolju rep pesmu, a See You Again je ujedno i drugi najgledaniji muzički spot u istoriji, odmah iza fenomena Gangnam stajl, a ispred zvezda kao što su Tejlor Svift, Adel ili Džastin Biber.

Najtrofejniji elektronski producent svih vremena Geta, jedan od retkih Evropljana koji je neprestano u vrhu američkih top lista, poneo je nagradu za najboljeg elektronskog izvođača ispred novih zvezda kao što su Mejdžor Lazer i di-džej Snejk.

Geta je nedavno izbacio i zvaničnu himnu Evropskog prvenstva u fudbalu pod nazivom This One's for You u kojoj mu pored Šveđanke Zare Larson, gostuje i rekordnih milion navijača čije glasove je spojio u najveće stadionsko pevanje ikad.

Dodelu nagrada obeležili su i nastupi zvezda kao što su Rijana, Džastin Biber, Megan Trejnor, Britni Spirs i Madona čije izvođenje Prinsove pesme Purple Rain je izazvalo bujicu reakcija na društvenim mrežama.

Viz Kalifa i Dejvid Geta nisu nastupali ove, već kako je to običaj, godinu pre, odnosno, pre nego što budući hitovi krenu u pohod na top liste.

Tako je Geta prošle godine nastupao sa Niki Minaž kada su izveli globalni hit Hey Mama, a Kalifa je tokom izvođenja pesme See You Again već dao nagoveštaj da će godinu dana kasnije na istoj pozornici podići nagradu za najbolju pesmu.

Festival „Egzit" održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim „Egzit Avantura“ putuje na Jadransko more radi trećeg „Si dens“ festivala od 14. do 16. jula.

Sedam nedelja uoči „Egzita“ već je popunjeno 70 odsto kapaciteta festivala, saopštili su organizatori.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво