Adel će u sledećem spotu igrati!

Jedna je od najboljih pevačica na planeti, ali do sada nije pokazivala da li je talentovana za igru. Adel je potvrdila da će u spotu za pesmu "Send My Love (To Your New Lover)" pokazati neke od svojih najboljih plesnih pokreta.

Адел ће у следећем споту играти! Адел ће у следећем споту играти!

Najnoviji singl sa izuzetno popularnog albuma „25“ biće pesma Send My Love (To Your New Lover), najavila je Adel. Na koncertu u Stokholmu, britanska pevačka zvezda otkrila je neke detalje o spotu koji će pratiti numeru.

„Ovo je zapravo moj sledeći singl. Upravo sam snimila spot za njega, znam, napravila sam jedan singl i ja sam, kao, 'Hvala, ćao. Vidimo se za deset godina.' Htela sam da 'When We Were Young' dobije video-klip i imali smo ideju, ali ne mogu da uradim nikakav stari spot za nju. To mi je najdraža pesma koju sam ikada napisala. Ali za ovu imamo stvarno kul spot, snimili smo ga u ponedeljak. I nećete verovati, ali ja u njemu plešem! Možete li da verujete? Oslobodila sam se svih kočnica“, objasnila je pevačica.

Nažalost, to je sve što je zvezda bila voljna da podeli sa obožavaocima.

„Bilo je zaista zabavno, tako sjajno - zapravo neću sve da vam odajem jer neko ovo verovatno snima“, rekla je Adel želeći da bude malo misteriozna.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи