Prinsovi albumi ponovo slušani, Bijonse na vrhu

Čak 14 albuma nedavno preminule superzvezde Prinsa uspelo je da dospe do samog vrha britanskih muzičkih lista. Ipak, na vrhu dominira "Lemonade", album Bijonse Noulz koji je već zaradio titulu jednog od najbrže prodavanih albuma u Velikoj Britaniji.

Na drugom mestu britanskih muzičkih lista našla se kompilacija Prinsovih numera, The Very Best Of, na trećem mestu takođe Prinsov album Ultimate, a na četvrtom Purple Rain - OST, opet album koji pripada muzičkoj legendi, navodi se u izveštajima "Official Charts"-a.

Još tri Prinsova albuma – The Hits/The B-Sides, Sign O' The Times i 1999 zauzeli su 13, 15, odnosno 28. mesto na britanskim listama.

Sve u svemu, čak 14 Prinsovih albuma ušlo je u prvih 100 najslušanijih, mnogo godina nakon njihovih prvih objavljivanja.

Rodžer Nelson, poznatiji kao Prins, nedavno je pronađen mrtav u svom domu u Minesoti.

S druge strane, Bijonsin šesti studijski album Lemonade prodat je u 73.000 primeraka, i tako postao najbrže prodavan album 2016. godine u Velikoj Britaniji, odmah iza albuma Blackstar Dejvida Bouvija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи