Novi spot za (staru) pesmu Tejlor Svift

Poznata američka pevačica Tejlor Svift objavila je spot za pesmu "New Romantics" sa poslednjeg, Gremijem nagrađenog albuma „1989“ koji je objavljen još 2014. godine.

Obožavaoci mlade muzičke zvezde bili su prilično razočarani kada je Tejlor novi spot za pesmu New Romantics objavila samo na „Epl mjuzik“ servisu, tako da su spot mogli da pogledaju samo oni koji su bili spremni da plate pretplatu na taj servis.

„Greška“ je ispravljena, pa video-klip može da se pogleda na Jutjubu i sličnim sajtovima.

Kao što je to radila i sa ranijim albumima i turnejama, Sviftova je i u ovom slučaju za poslednji singl sa albuma objavila spot koji sumira najbolje trenutke sa turneje.

A turneja "1989 World Tour" je bila veoma zapažena i može se reći da je jedan od najvećih događaja u pop muzici prošle godine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво