„Neverne bebe" ponovo u studiju

Posle nešto više od dve godine od izlaska prethodnog albuma, Milan Đurđević i "ekipa" odlučili su da obraduju obožavaoce i počeli rad na novim pesmama. Rezultat bi trebalo da se vidi već na proleće.

Posle četiri studijska albuma „Neverne bebe 1", „Neverne bebe 2", „Južno od sreće" i „Iza oblaka", kao i albuma obrada starih hitova uz dve nove pesme iz 2004. godine, došlo je vreme da iz radionice Milana Đurđevića izađe nešto novo.

Beogradska pop-rok grupa „Neverne bebe" prvog vikenda u oktobru ušla je u studio i počela snimanje novog albuma koji bi mogao da se pojavi već na proleće.

„Snimanjem pojedinih segmenata pesme 'Dan tvoj', koja je na mnogim koncertima najavljivala neki novi početak neke nove bajke, 'Neverne bebe' su u svom studiju počele sa ispisivanjem još jednog važnog poglavlja u karijeri", navodi se na sajtu te grupe.

Bend okupljen oko klavijaturiste i autora pesama Milana Đurđevića čine muzičari Vladimir Ružičić, Saša Ranđelović, Vladan Đurđević i pevačice Jana Šušteršić i Jelena Pudar.

Prošle godine grupa je obeležila važan jubilej, 15 godina rada.

Poslednji album „Iza oblaka" objavljen je u izdanju PGP RTS-a 2007. godine.

Iste jeseni 25. i 30. oktobra, grupa poznata po velikom broju održanih svirki, priredila je koncerte za pamćenje u Centru „Sava" u Beogradu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара