Читај ми!

„Kao kišna kap“, nova pesma „Eve Braun“

Bečejski bend „Eva Braun“ snimio je novu pesmu pod nazivom „Kao kišna kap“. Reč je o trećoj numeri u sklopu nostalgične, a istovremeno sasvim savremene koncepcije „Povratak singlu“, objašnjavaju članovi grupe.

Singl Kao kišna kap, u izdanju kuće "Lampshade Media", može se preslušati na Dizeru, a prateći video-spot pogledati na Jutjub kanalu grupe.

Članovi benda „Eva Braun“ kažu da je nova pesma treća u sklopu nostalgične, a istovremeno sasvim savremene koncepcije Povratak singlu.

„Kako ovogodišnja jesen traje u prilično neuobičajenom obliku, moguće je da će se uskoro, ipak, steći uslovi da Kao kišna kap ostvari svoj puni potencijal - kao savršeni saundtrek za gledanje jesenje kiše kroz zamagljeni prozor“, dodaju momci iz Bečeja.

Kako navode, singl je nepretenciozni komadić pametnog popa, uz poneku džeziranu kap, čisto razbibrige radi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво