„Zi zi top” puni Arenu sa pet šlepera

„Zi zi top” sa sobom u Beograd donosi i svoje „teško naoružanje” - za koncert u Beogradskoj areni 18. oktobra stiže pet šlepera sa opremom, kao i četiri autobusa sa pomoćnim ljudstvom.

Teksaški hard rok sastav "Zi zi top" (ZZ Top) dovozi čak pet šlepera opreme i četiri autobusa pomoćnog ljudstva za koncert 18. oktobra u Beogradskoj areni, saopštili su danas organizatori.

"O veličini koncerta 'bradatih' rokera dovoljno govori podatak da u Beograd, kao i na čitavoj evropskoj turneji, donose svoj zvuk, svetlo i video opremu, što jasno govori da će koncert biti ne samo muzički već i vizuelni spektakl", navode iz Arene.

Teksašani nastupaju u Beogradu u okviru jesenje turneje "ZZ Top Double Down Live", a iz Beogradske arene, koja organizuje koncert sa promoterskom kućom "Avalon", tvrde da se "ulaznice prodaju veoma dobro, i očekuje se puna Arena sa posetiocima ne samo iz Srbije nego i iz čitavog regiona".

Inače, cena karata je 1.990, 2.990 i 3.490 dinara i mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, "Eventim", "Kard servis", kao i preko sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво