Džoni Dep gost na albumu „Bejbiberda”

Glumac Džoni Dep, ljubitelj muzike šefildskog sastava „Bejbiberd”, gostovaće na njihovom novom albumu i možda na taj način im pomoći da se vrate u vrh.

Trinaest godina je prošlo otkada je grupa "Bejbiberd" bila u vrhu top lista na ostrvu sa "You're Gorgeous". Sada će pokušati isto - ali uz malu pomoć, ni manje, ni više nego glumca Džonija Depa.

Naime, Dep će gostovati na novom albumu "Ex-Maniac", izjavio je portparol ovog sastava, a prenosi časopis "Nju mjuzikal ekspres".

On je još dodao da je Dep dugogodišnji ljubitelj muzike "Bejbiberda" i da je Džoni i upoznao frontmena Stivena Džounsa sa producentima novog albuma, Brusom Vitkinom i Rajanom Dornom. Vitkin je sa Depom svirao u bendu "Kids" koji su osnovali dok su išli zajedno u srednju školu.

Glumac je, navodno, krajem septembra i režirao novi spot grupe koji je sniman dva dana.

"Ex-Maniac", šesti album sastava iz Šefilda, biće izdat u februaru 2010. godine, a grupa je najavila i kratku turneju u novembru.

Nije rečeno da li će im se poznati glumac priključiti i na bini.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи