Posveta "Ekatarini Velikoj"

Koncert posvećen muzici "Ekatarine Velike" 2. oktobra u SKC-u. Bendu "Krug", koji izvodi muziku EKV-a, na sceni će se pridružiti i Tanja Jovićević i gitarista Teodor Jani.

Rok sastav "Krug", koji izvodi muziku "Ekatarine Velike", a u kome sviraju i nekadašnji basista "EKV-a" Dragiša Uskoković i bubnjar Marko Milivojević, održaće koncert 2. oktobra u velikoj sali Studentskog kulturnog centra Beograda.

Promoter "Akšn ejndžel" (Action Angel) najavio je da će se "Krugu" kao specijalni gosti pridružiti i nekadašnji saradnici "EKV-a" pevačica "Oktobra 1864" Tanja Jovićević i producent i gitarista Teodor Jani (Theodore Yanni).

U "EKV" tribjut bendu "Krug" sviraju i bivši član "Vampira" Dejan Tomović i "Filigrani" Predrag Stevović i Aleksandar Sarajlić.

Jedno od najznačajnijih i najuticajnijih imena jugoslovenskog i srpskog roka, "Ekatarina Velika", prestala je sa radom posle smrti frontmena Milana Mladenovića (1958-1994).

Osnovu benda su, uz njega, činili basista Bojan Pečar (1960-1998) i klavijaturistkinja Margita Stefanović (1959-2002).

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво