Читај ми!

Srbija peva na engleskom jeziku u Beču!

Na jubilarnoj, 60. „Pesmi Evrovizije“ predstavnica Srbije Bojana Stamenov otpevaće pesmu na engleskom jeziku. Pesma nosi naziv "Beauty Never Lies".

„Smatram da je pevanje pesme na engleskom jeziku ove godine odlična vest, jer će ceo svet moći da je razume. Molitva je 2007. izvedena na srpskom jeziku, ali se od tada mnogo toga promenilo. Sada je vreme za pesmu na engleskom jeziku. Tekst je fantastičan, a Bojani to svakako pristaje“, poručuje Vladimir Graić, kompozitor srpske pesme na „Evrosongu“.

„Srećna sam što ću ove godine Srbiju predstavljati na engleskom jeziku. Sada mi preostaje da dam svoj maksimum i celom svetu dočaram snažnu poruku koju ovom pesmom želimo da pošaljemo“, kaže Bojana Stamenov, i dodaje: „Vreme je da sa mnom glasno kažete sebi i drugima da ste lepi, da ste drugačiji, da ste tu!“

Srbija nastupa na „Pesmi Evrovizije“ u Beču u prvom polufinalu, 19. maja, u direktnom prenosu na RTS-u.

Број коментара 59

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво