Lili Alen „opet“ napušta muziku?

Lili Alen je danas izjavila da nije produžila ugovor i da ne planira novi album. „Hoće li se predomisliti?“, pitaju se mnogi listovi. Ne bi joj bilo prvi put...

I ranije je pevačica Lili Alen govorila da se povlači iz sveta muzike. Neki misle da ovoga puta stvari izgledaju nešto ozbiljnije, dok drugi ne veruju s obzirom da je još 2007. godine "Spin" magazinu rekla da "priča sr... sve vreme".

Naime, Lili (24) je juče ažurirala svoj blog za borbu protiv muzičke piraterije, a njenu izjavu su preneli danas svi svetski muzički i dnevni listovi.

Napisala je sledeće: "Samo da znate, nisam obnovila ugovor (sa diskografskom kućom EMI) i ne planiram da snimim novi album. Ipak ću ostati fan nove muzike, tako da ovo nije neki sebični krstaški pohod".

"Dani kada sam zarađivala od snimanja ploča su prošli što se mene tiče", pisalo je između ostalog na blogu "It's Not Alright", koji je u međuvremenu skinut.

Međutim, njen portparol je izjavio sajtu NME.com da zapravo neće u potpunosti napustiti muziku. "Ne razmišlja sada o sledećem albumu, jer je još uvek u sred promocije poslednjeg".

Podsećamo vas da je početkom meseca izjavila da razmatra ideju da se posveti glumi odmah nakon završetka turneje.

Zanimljiv je komentar britanskog "Gardijana" na sve ovo. "Nije teško naći Lili Alen, preciznije 'sadržaj' iz njenih usta u vestima", piše Rozi Svoš o najnovijoj izjavi mlade pop zvezde. 

"Teško je poverovati da će Lili stvarno napustiti pop muziku. Nije prvi put da pevačica nagoveštava izlazak iz muzičke industrije. Alenova je 2007. isto to pričala i posle izlaska drugog albuma, navodno 'da bi mogla da vodi normalan život'. U februaru ove godine je 'Spin' magazinu izjavila da 'ne može da kaže da li će snimiti novu ploču, s obzirom na to da ne zna da li će uživati u svemu ovome za šest meseci'."

"U stvari, još je u prvom intervjuu za 'Gardijan' 2006. objasnila da muzika neće biti sve u njenom životu i da je ono čime bi zaista želela da se bavi - gluma. To je bilo pre nego što je njen prvi singl uopšte izdat".

"Da li je zaista ozbiljna? Ako to stvarno misli, zašto bi njen portparol izjavio suprotno danas. Ako nam istorija išta govori, onda je to da kada dođe do 'velikih izjava', da će se Lili verovatno već sutra predomisliti", smatra novinarka "Gardijana".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво