Božićne pesme Tori Ejmos

"Midwinter Graces" naziv je novog albuma pevačice Tori Ejmos, a činiće ga isključivo pesme posvećene Božiću. Osim obrada prazničnih „standarda", na albumu će biti i originalne Torine pesme.

Pevačica Tori Ejmos objaviće novi album 10. novembra, a činiće ga pesme posvećene božićnim praznicima.

Tori Ejmos će u novo studijsko ostvarenje pod nazivom "Midwinter Graces" uvrstiti obrade poznatih prazničnih pesama, ali i numere koje je ona napisala.

Zanimljivo je da je Tori svoja prva muzička iskustva i stekla pevajući božićne pesme u metodističkoj crkvi, gde je njen otac bio sveštenik.

Pevačica je prethodni album "Abnormally Attracted to Sin" izdala u maju.

Među najvećim hitovima njene karijere su pesme "Crucify", "Silent All These Years", "God", "Cornflake Girl", "Professional Widow" i "A Sorta Fairytale".

Tori Ejmos je trenutno na evropskoj turneji, koja će trajati do 10. oktobra. Tokom novembra, održaća seriju koncerata u Australiji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво